Laulutalo

Laulutalo
Juhlatila keskustan kupeella

Laulutalo on Joensuun Mieslaulajien suurhanke, jonka eteen olemme tehneet talkootyötä vuodesta 1999. Sijaitsemme Joensuun keskustan alueella, mikä tekee meistä ihanteellisen paikan kaikenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen.

Juhla-, sauna- ja kokoustila Joensuun ytimessä

Laulutalon tilat ovat räätälöitävissä juuri sinun tarpeisiisi. Olipa kyseessä kokous, koulutus, musiikkiesitys tai perhejuhla, tarjoamme laadukkaat tilat tapahtumallesi.

Juhlasali

Vieraile juhlasalissamme ja verannallamme, jotka tarjoavat upeat puitteet jopa 80 vieraalle. Meiltä löydät laadukkaat Arabia-astiastot ja Hackman-aterimet, ja tarvittaessa toimitamme myös kattaustekstiilit.

Sauna ja neuvottelutilat

Toisen kerroksen viihtyisät saunatilat ja neuvottelutilat ovat ihanteellisia pienemmille ryhmille, tarjoten ainutlaatuisen ympäristön noin 15 henkilölle.

Karaokehuone

Laulutalosta löytyy myös luonnollisesti karaokehuone, joka on varusteltu tasokkailla karaokelaitteilla.

Yrityksille tai yksityiskäyttöön

Laulutalo on täydellinen paikka erityyppisille tapahtumille Joensuussa. Olitpa järjestämässä perhejuhlia, häävastaanottoja, muistotilaisuuksia, neuvotteluja, kokouksia, pikkujouluja tai koulutuksia, meidän tilamme ja palvelumme vastaavat toiveitasi.

Ota yhteyttä ja varaa Laulutalo

Kiinnostuitko? Tule tutustumaan tiloihimme paikan päälle! Ota yhteyttä kiinteistönhoitajaamme puhelimitse saadaksesi lisätietoja tai varataksesi tilan.

Tilavaraukset ja tiedustelut:
Kiinteistönhoitaja p. 050 522 2230

Katso tästä Laulutalon varaustilanne