Kevätkonsertti ”Hän kulkevi kuin yli kukkien” 13.5.2016

Joensuun Mieslaulajat saa perjantaina 13.5. vieraakseen Helsingin Suomalaisen Klubin kuoron. Vierailevaa kuoroa johtaa Henrik Lamberg, joka on ideoinut kuorolle omaleimaisen, normaaleista mieskuorojen konserteista poikkeavan ohjelmiston. Kuoro esittää muun muassa oopperoista tuttuja aarioita.

Joensuun Mieslaulajat puolestaan esittää Janne Piipposen johdolla otteita suomalaisesta pop–rock- ja iskelmäperinteestä mieskuorolle sovitettuna. Unohdettu ei ole kuitenkaan mieskuoron tärkeintä tehtävää eli serenadien laulamista. Konsertissa kuullaan myös paikallisten mieskuorosäveltäjien Olli Hurskaisen ja Juho Leppäsen kiiteltyjä uusia sävellyksiä.

Konsertissa esiintyy siis kaksi reipasotteista mieskuoroa, joiden ohjelmisto ei ole kaavoihin kangistunutta. Molemmat kuorot ovat konsertoineet laajasti kotimaassa ja ulkomailla. Kuorojen lisäksi konsertissa esiintyvät Joensuun Mieslaulajien Poikamieslaulajat sekä mieskvartetti Pienet Sievät.

Konsertti alkaa klo 19 Carelia-salissa. Lippuja konserttiin saa kuorolaisilta, Carelicum-lippupalvelusta ja ovelta tunti ennen konserttia.

Tapahtuma Facebookissa