Joulukonserttikiertue 2018

  • Nurmeksen kirkko su 9.12. klo 14
  • Juuan kirkko su 9.12. klo 18
  • Outokummun kirkko la 22.12. klo 14
  • Joensuun kirkko la 22.12. klo 18

Nurmeksen- ja Juuan-konserteissa kuullaan myös naisääniä, kun seuraan liittyy juukalainen Kaari-lauluryhmä omalla jouluohjelmistollaan. Outokummun- ja Joensuun-konserteissa Mieslaulajien pääkuoron ohella kuullaan Joensuun Mieslaulajien Senioreita. Kaikissa konserteissa mukana ovat myös Mieslaulajien pienryhmät persoonallisine ohjelmistoineen.

Joensuun Mieslaulajien joulukonsertit ovat jo vuosien ajan paitsi välittäneet yleisöille perinteisiä, tuttuja joululauluja mieskuorosovituksin, myös tuoneet esiin uudenlaisia tulkintoja vanhoista lauluista samoin kuin myös täysin uusia teoksia. Kiertueella kuullaankin tällä kertaa peräti kaksi kantaesitystä, kun Mieslaulajat esittää ensi kertaa kokonaisuudessaan kuoron hovisäveltäjä Olli Hurskaisen psalmiteksteihin säveltämän kolmiosaisen teoksen Psalmodia. Tämän lisäksi kuullaan säveltäjän uunituore mieskuoroteos Resurgemus.

Kuoro tulkitsee lisäksi muun muassa Ylioppilaskunnan Laulajien tunnetuksi tekemät versiot Teuvo Hakasalon Jouluyönä-kappaleesta ja vanhasta joululaulusta Tuo armon valkokyyhky. Ohjelmistossa on mukana myös uunituore sovitus Ahti Sonnisen Jouluhymnistä.

Joensuun Mieslaulajia johtaa dir. cant. Janne Piipponen. Kaari-lauluryhmää johtaa Kristiina Tallgren ja Joensuun Mieslaulajien Senioreita Markus Hänninen.

Nurmeksen kirkko su 9.12. klo 14. Käsiohjelma 15€/10€. Ennakkomyynti: Nurmeksen K-market Koivukuja. Käsiohjelmia myynnissä myös ovella.

Juuan kirkko su 9.12. klo 18. Käsiohjelma 15€/10€. Ennakkomyynti: Juuan K-market Pielisherkku. Käsiohjelmia myynnissä myös ovella.

Outokummun kirkko la 22.12. klo 14. Liput 15€/10€. Ennakkomyynti: Outokummun K-market Citykumpu. Lippuja myynnissä myös ovella.

Joensuun kirkko la 22.12. klo 18. Liput 15€/10€. Ennakkomyynti: Carelicumin lippupalvelu. Lippuja myynnissä myös ovella.