Joensuun Mieslaulajien Kuorokoulu 2020

Menestyksekkäästi vuonna 2019 pidetty Kuorokoulu järjestetään Joensuussa syksyllä 2020 toistamiseen! Koulutus on tarkoitettu kuoro- ja/tai stemmalaulamisesta kiinnostuneille nuorille ja keski-ikäisille miehille. Osallistumiskynnys on matala, joten aiempaa laulukokemusta ei tarvita vaan tärkeintä on into uuden oppimiseen. Myös jo kokeneemmat kuorolaulajat ovat tervetulleita mukaan tukemaan uudempia laulajia ja harjoittamaan myös omaa laulutaitoaan.

Kuorokoulun ensimmäinen kokoontuminen on keskiviikkona 2.9.2020 klo 16:45 alkaen Laulutalolla (Kauppakatu 51), ja ohjaajana JM:n seniorien laulunjohtaja Markus Hänninen. Muiden kokoontumisten tarkka aikataulu sovitaan ensimmäisessä tapaamisessa. Kuorokoulu koostuu kaikkiaan kymmenestä (10) noin tunnin mittaisesta sessiosta, joissa perehdytään laulamisen perusteisiin ja harjoitellaan yhdessä laulamista eri stemmoissa. Kurssin lopuksi osallistujilla on mahdollisuus kokeilla laulamista kokeneempien kuorolaulajien kanssa sekä tietysti mahdollisuus pyrkiä laulajaksi Joensuun Mieslaulajiin.

Osallistumismaksu on 25 €, kattaen myös kurssilla käytettävät nuotit ja muut materiaalit. Pyydämme kuorokouluun aikovia ilmoittautumaan etukäteen, jotta osaamme arvioida osallistujamäärää jo ennakkoon.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset
Taneli Korhonen (kuorokoulukoordinaattori)
tk.haapa@gmail.com, puh 044 037 1680